PLA Cork Cup 350 ml kaffekopp


PLA Cork Cup 350 ml kaffekopp
Art.nr. W13141
Minsta antal: 1 st

WoW! Naturlig och återanvändbar kaffemugg. Utsidan av muggen är tillverkad av kork, som är både biologiskt nedbrytbar och förnybar. Insidan av muggen är tillverkad av ett komposterbart material som kallas polylaktid (PLA). De två är sammanfogade med hjälp av en patenterad teknik (som inte innebär användning av lim) för att skapa en dubbelvägg som inte bara är hållbar, utan också håller din dryck varm i flera timmar. Den perfekta kombinationen av design, funktionalitet och hållbarhet. Kapacitet 350 ml. Om PLA Polylactid eller polylaktic acid (PLA) är en termoplastisk alifatisk polyester som härrör från förnybara resurser. Vad innebär detta
- Det betyder att PLA är ett biologiskt nedbrytbart material som tillverkas av majsstärkelse som produceras av växter - naturligt och förnybart. Mjölksyra produceras genom jäsning av majsstärkelse, vilket ger upphov till de fibrer som används för att tillverka PLA. Denna miljövänliga process omvandlar naturresurser till ett idealiskt hållbart material. Individuellt förpackade i en brun papplåda.

Pris 112,00 kr

Produktfärg

Kork

Märkning


Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
WoW

WoW-kollektionen är profilprodukter från Promotiv som har fokus på hållbarhet. Handling är alltid starkare än ord och den här kollektionen gör det möjligt för oss alla att välja en mer miljövänlig väg framåt.


Visa samtliga produkter från WoW
Material Kork;majsavfall
Höjd 15 cm
Diameter 9.5 cm
Vikt 200 gram
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter