Laddningsstation LOCKNCHARGE Carrier 20


Laddningsstation LOCKNCHARGE Carrier 20
Art.nr. 171330
Minsta antal: 1 st

Ladda, förvara och transportera upp till 20 enheter, tryggt och säkert. Carrier 20 Cart är designad för att göra det lättare att hantera och distribuera små till mellanstora Chromebook, surfplattor och iPad. Bränn aldrig en säkring igen! Med ECO Safe enheten som ingår i Carrier och Joey laddvagnar. Enheten ökar strömtillförseln långsamt för att förhindra att säkringar går och man kan även ladda några enheter åt gången. Carrier 20 Cart har ett mjukstängande skjutlock så att man kan komma åt enheterna från flera sidor och mer än en person i taget. Effektiv laddning. Carrier 20 Cart kan ladda upp till 20 mobila enheter samtidigt, inklusive Chromebook, iPad och andra surfplattor. När du är klar för dagen, lås skjutlocket och lås fast den starka kedjan på vagnen (tillval) för säker förvaring när den inte används.
- Enkel kabelhantering så att du snabbt kan koppla upp en hel vagn.
- Extern laddningsdisplay. Lätt att se laddningsstatus för dina enheter, utan att öppna laddvagnen, med den externa laddningsdisplayen.
- Externt uttag. Med ett externt uttag kan du enkelt ladda upp enheter, eller ansluta en projektor eller annan kringutrustning.
- Mått (BxDxH): 490 x 707 x 934 mm
- Vikt: 48,6 kg
- Inkluderade tillbehör 3m anslutningskabel, 4 st LARGE baskets för vardera 5 enheter, ECO Safe Charge fjärrkontroll, Kardborreband för att bunta kablar, Kombinationslås

Pris 20476,00 kr

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Leverantörens artikelnummer LNC10131EUROPE
EAN 9347210004505
Varumärke LOCKNCHARGE
Leveranstid 10 dagar
Vikt 60.000 kg
Volym 0.001 cdm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter