Om Dalareklam

Vi levererar profil och reklamprodukter med anpassad märkning till företag, kommuner, organisationer och föreningar. Genom stort engagemang, brett kunnande och konkurrenskraftiga priser levererar vi profil och reklamprodukter till dig som kund.

Vi jobbar hårt för att du ska hitta de produkter som passar just ditt företag och ändamål bäst, vare sig det gäller enkla t-shirts med tryck eller en större helhetslösning för ert företag med lagerhållna produkter för snabb leverans.

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett stort sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknades bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser. Alla våra produkter och leverantörer har ej fått plats i webshopen så om du saknar något är du välkommen att kontakta oss så ska vi göra allt vi kan för att matcha era behov.

Din profil är viktig

Vår affärsidé handlar om att få människor, varumärken och företag att växa i förtroende och i affärer. Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå för att du som kund alltid ska vara nöjd, oavsett vem du är.
För oss är varje kund lika viktig, liten som stor och vi vill att du ska känna dig välkommen och väl omhändertagen när du kommer till oss.

Korta fakta

Bolagsnamn
Dalareklam i Borlänge AB
Org.nummer
559124-0444
E-postadress
info@dalareklam.se
Telefonnummer
0243-131 11
Besöksadress
Tunavägen 180, 784 62 Borlänge
Öppettider
Mån - Tors 7-16,30 , Fre 7-14